Ajánlatunk

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Képzeljenek el egy, az adott térségek, települések részere fejlesztett és optimalizált mindent átfogó online rendszert ami a központi adatbázisának tartalmát képes megjeleníteni egy információs térképen is, beleértve az adott település vagy körzet minden intézményét, vállalkozását, fontosabb kultúrális és idegenforgalmi értékeit, utcáit, tereit stb. A szöveges tartalmat fotók, látványos 360 fokos panorámatúrák” és webkamerák élettel telített képei teszik még színesebbé, érdekesebbé, amiknek segítségével interakív módon képes a látogató a szó szoros értelmében körbenézni tereken, utcákon, parkokban, de akár épületek belsejében is.

 

Biztosan voltak már olyan helyzetben hogy például egy hétvégi kirándulás vagy egy hosszabb nyaralás szervezésénél az adott településekrôl, kirándulóhelyekrôl fellelhetô információk vagy éppenséggel azok hiányának tényében döntöttek mellette vagy ellene. Az általunk kínált megoldást használva a potenciális túrista megnézheti a helyi hoteleket és egyéb szálláslehetôségeket. Felmérheti milyen messze van a legközelebbi szabadidôpark vagy egyéb kikapcsolódásra szolgáló intézmény. Aggódó szülôként gyerekei biztonságát szem elôtt tartva tudakozódhat a helyi egészségügyi intézmények meglétérôl, pontos helyérôl majd a tények és a prezentációul szolgáló kreatív anyagok alapján a számára legmegfelelôbbet választhatja ki az itttartózkodása idejére. Nem hiszem hogy egy ilyen komplex és mégis könnyen áttekinthetô felhasználóbarát információs bázist látva kétségek merülnének fel bárkiben is a döntést illetôleg.


Vállalkozóként
szintén a mindennapi élete szerves részévé vállhat a rendszer. Új iroda, üzlet nyitásának tervezésénél könnyen megtalálhatja a potenciális konkurenciát, az üzletmenetét kiszolgáló létesítményeket ez által reális képet alkothat a helyi lehetôségekrôl korlátokról. Partnercégeket beszállitókat kutathat fel illetve prezentálhatja a sajat vállalkozását a rendszerben hogy mindenki számára elérhetô legyen az Ön szolgáltatása is az egyre táguló virtuális univerzumban.

Helyi lakosként mint magánember jó szolgálatot tehet mind hivatalos mind magánjellegû ügyeink intézésénél. Megnézheti intézmények pontos címét, azok ügyfélfogadási rendjét, naprakészen értesülve azok változásairól. Tájékozódhat új üzlet nyitásáról, szolgáltatások indulásáról az Önök körzetében.

Nélkülözhetetlen segitség lehet ez a rendszer mind az ingatlan értékesítése, mind a vásárlása esetén egyaránt, mivel könnyen fel lehet tölteni az adott ingatlant a pontos földrajzi helyére a térképen amit a felhasználó át tud kapcsolni térkép, mûholdas vagy hibrid nézetre is. Képeket és 360 fokos panorámaprezentációt hozzárendelve magas színtû vizuális élményt nyújtva bemutatható az ingatlan közvetlen környezete illetve a ház, lakás belseje, kihangsúlyozva a fontos tudnivalókat, az esetleges egyedi megoldásokat. A potenciális vevô számára színtén nagy ajándék, mivel sokkal többet képes elárulni a lakásról és annak környékérôl anélkül hogy odamennénk, mint bármelyik más erre a célra általánosan használt médium. Nincs szükség többé száz meg száz helyre kimenni keresve a legalkalmasabbat hiszen ennek a rendszernek a használataval nagyban leszûkítheti a kört hiszen meg azt is megtekinthetjük a segítségével milyen messze van a legközelebbi bolt, étterem, óvoda iskola buszmegálló vagy bármi más intézményes tényezô aminek megléte vagy esetleg annak hiánya alapvetôen kizáró ok lenne számunkra a mellette szoló döntésnél.

Mint látják, a felhasználási lehetôségeknek csak a fantáziánk szabhat határt. Egy ilyen rendszer az élet minden területén nagy segítséget jelenthet mind a helyi lakosoknak mind a településünkre térségünkbe látogatók számára.

Ez már a XXI. század. Miért is ne könnyítenénk meg életünket, fejlett korunk vívmányainak életünkbe integrálásával.

A döntes minden esetben a mi kezünkben van.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklôdését, kérem lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon. Kérésre élô bemutató szervezése is megoldható.

 

Üdvözlettel,

Tomori Consulting Team

----------------------------------------
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: owanderer
Tel. HU: +36 20 36 36 118
Tel. UK: