Workshop in 360

Összeraktam egy kis bemutató VR túrát. A város központjából kiindulva át a műhelyembe, bemutatva a Transcendent Voyager kabinját is. Ez a kis túra 4 sceenből áll, az az 4 helyszínt látogathattok meg és nézhettek ott körbe 360º-ban a gömb panoráma fotókon.

A képeken elhelyezett ""  ikonokra vagy a bal felső sarokban a scennek neveinek felsorolására kattintva tudtok helyszínről helyszínre utazni. Kis segítség, az első helyszínen a csillagkapuban található a jel :) ...

Másik fontos ikon az. Ezen keresztül információs panelek nyithatóak meg szöveges illetve média tartalommal, beleértve videókat is. Amint a kurzort főlé viszed megjelnik a címe, kattintásra meg a teljes tartalmat bemutató ablak nyílik meg.

A jobb felső sarokban a "pillanat állj" (Pause) és a teljes képernyős üzemmódra váltó ikon található. Ezek értelem szerűen használhatóak. 


Jó utazást, folytatás következik még több helyszínnel, még több VR túrával, illetve rövidesen olyan videókkal amiben 360º-ban körbenézhettek a film alatt ;)